Home Architectonische vormgeving

Architectonische vormgeving

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Bent u op zoek naar een grondkering ontworpen met aandacht voor architectonische vormgeving? Terre Armée is in dit geval uw partner. Wij beschikken al meer dan 50 jaar over de expertise op het gebied van gewapende grondtoepassingen. In de loop der jaren hebben we de ‘gouden standaard’ ontwikkeld met betrekking tot deze toepassingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Efficiënte techniek voor een architectonische vormgeving

In onze ogen zijn civieltechnische projecten het best, wanneer deze worden gecombineerd met een slank en efficiënt ontwerp. Een groot deel van het werk wordt vooraf op kantoor uitgevoerd. Zo realiseren wij een ontwerp bestaande uit tekeningen, berekeningen en een projectplanning. Vervolgens wordt de bouw van de gewapende grondconstructie gestart. Deze kan worden opgedeeld in drie activiteiten:

  • De bekleding wordt geplaatst
  • De grondwapening wordt aangebracht
  • Aanvulmateriaal wordt aangebracht en verdicht

Terre Armée biedt de mogelijkheid om met gewapende grond constructies te realiseren met de juiste aandacht voor de architectonische vormgeving die de klant voor ogen heeft. Door continue innovatie binnen het bedrijf, weten wij altijd aan uw behoeftes te voldoen. Ons gedreven team vindt een oplossing voor ieder vraagstuk.

Geef uw wensen door

Wij gebruiken onze expertise om een prachtige architectonische vormgeving te creëren. Uiteraard luisteren wij graag naar uw wensen, voordat we starten met het ontwerp. We stellen altijd gedetailleerde uitvoeringstekeningen op, waardoor Terre Armée de constructie snel en eenvoudig opbouwt. Wilt u uw wensen met ons delen? Of ontvangt u graag meer informatie over onze techniek om uw project met een architectonische vormgeving te creëren? De experts van Terre Armée staan u graag te woord als u belt naar 0031 – (0)88-66 06 303..

Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.