Home Bruggen bouwen constructie

Bruggen bouwen constructie

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Om bruggen te bouwen is een efficiënte en veilige constructie nodig. Terre Armée, oftewel gewapende grond, kan worden toegepast als landhoofd, waardoor brugdekken op de juiste manier worden ondersteund. Door niet rekbare stalen grondbewapening toe te passen, kunnen opleggingen kort achter de bekleding geplaatst worden. Dit zorgt voor een minimale overspanning van het dek.

Bruggen bouwen met een veilige constructie

Een veilige constructie is zeer belangrijk als u bruggen wilt laten bouwen. Onze eerste prioriteit is dan ook om ieders veiligheid te garanderen. Terre Armée is vastberaden om u een duurzame oplossing te bieden en een veilige werkomgeving voor werknemers te creëren. Bovendien maken wij alleen gebruik van de meest innoverende technieken, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Wij leveren altijd een hoogwaardige oplossing die voldoet aan uw behoeftes.

Laat een ontwerp voor uw project maken

In de loop der jaren hebben we al vele projecten gerealiseerd. Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen en specificaties, maar elke uitdaging pakken we met beide handen aan. Wij zorgen altijd voor een ontwerp op maat, de constructie wordt compleet afgestemd op de bruggen die u wilt bouwen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u specifieke vragen die u aan Terre Armée wilt stellen? U bereikt ons op 0031 – (0)88-66 06 303.


Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.