Home Gewapende grondconstructies

Gewapende grondconstructies

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Gewapende grondconstructies voor verschillende toepassingen

De gewapende grondconstructies van Terre Armée zijn te gebruiken voor diverse toepassingen. Zo wordt gewapende grond gebruik bij de bouw van wegconstructies, opritten en landhoofden voor viaducten. Bovendien is het ook geschikt om constructies langs het spoor of onder het spoor te bouwen. Denk aan keerwanden langs het spoor of spoorwegtunnels in grondlichamen. Kiest u voor een gewapende grondconstructie voor een project in de waterbouw of voor landschapsinrichting? Ook dan staat een onderneming als Terre Armée voor u klaar.

Duurzaamheid en verbetering van de omgeving

Terre Armée stelt duurzaamheid als hoge prioriteit bij een gewapende grondconstructie. Zo maken we gebruik van technologieën die milieueffecten beperken. Wij spelen graag een rol bij de verbetering van onze omgeving. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Beperkte CO2-uitstoot
  • Gebruikmaken van natuurlijke of gerecyclede materialen
  • Weinig overlast en minimaal ruimtegebruik tijdens de bouw
  • Hergebruik van materialen voor gewapende grondconstructie

Vraag meer informatie aan

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze gewapende grondconstructies? Of heeft u vragen die u aan een van onze specialisten wilt stellen? U bereikt ons door te bellen naar 0031 – (0)88-66 06 303 of door het contactformulier op de website in te vullen. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.