Home Keermuur

Keermuur

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Wilt u voor uw project een keermuur laten bouwen? Kies voor de expertise en ervaring van Terre Armeé. Na meer dan 50.000 projecten over de hele wereld te hebben gerealiseerd, weten wij als geen ander een constructie te bouwen voor uw toepassing. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Laat een passend ontwerp voor uw keermuur maken

Wanneer u een bedrijf inschakelt voor het bouwen van een keermuur, wilt u er zeker van zijn dat de het eindresultaat aan de randvoorwaarden van uw project voldoet. De specialisten van Terre Armée zorgen ervoor dat er altijd maatwerk geleverd wordt. Ieder project is uniek en daar spelen wij graag op in. Vooraf op kantoor stellen we een ontwerp op, dat bestaat uit tekeningen, berekeningen en een projectplanning. U ontvangt een gedetailleerde uitvoeringstekening, zodat de constructie snel en eenvoudig kan worden opgebouwd.

Voor welke toepassing heeft u een keermuur nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom u een keermuur wilt laten bouwen. Zo worden keerwanden regelmatig gebruikt langs of onder het spoor, maar ook in de agrarische sector is dit product vaak onmisbaar. Laat ons weten voor welke toepassing u een keermuur nodig heeft. Wij bespreken graag uw wensen en komen vervolgens met een passende oplossing. Meer weten? U bereikt ons op 0031 – (0)88-66 06 303.

Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.