Home Keerwanden België

Keerwanden België

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Wilt u een onderneming inschakelen voor de bouw van keerwanden in België? Terre Armée is al jarenlang gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van constructie-oplossingen, zoals keerwanden. U bent er zeker van dat de constructie altijd wordt afgestemd op de randvoorwaarden van uw project. Wij gaan graag met u zitten om uw wensen te bespreken.

Keerwanden voor verschillende toepassingen in België

In de industrie en in de bouw in België wordt er veel gebruikgemaakt van keerwanden. De constructies van Terre Armeé kunnen ook worden toegepast voor keerwanden langs het spoor. Het wordt ook in de mijnbouw voor opslag van materiaal en voor de ondersteuning van voertuigen gebruikt. Uiteraard zijn er ook vele andere toepassingen mogelijk die betrekking hebben op het transport. Voor welk project in België wilt u keerwanden laten bouwen?

Ontdek de innoverende producten en technieken

Innovatie zit in ons DNA en daarom verbeteren wij continu onze technieken en producten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? En wilt u ons inschakelen voor de bouw van keerwanden in België? Wij staan u graag te woord als u belt naar 0031 – (0)88-66 06 303. Als u meer wilt lezen over de mogelijkheden, vraagt u eenvoudig via de website een brochure aan. Een aantal brochures zijn zelfs direct te downloaden.


Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.