Home Keerwanden plaatsen

Keerwanden plaatsen

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Wilt u keerwanden laten plaatsen door een professioneel en ervaren bedrijf? Terre Armée beschikt over de juiste kennis en ervaring over alles dat te maken heeft met gewapende grondtoepassingen. De afgelopen 50 jaar ontwikkelden we de ‘gouden standaard’ met betrekking tot deze constructies en speelden we een actieve rol in meer dan 50.000 projecten over de hele wereld. Verras ons met uw project en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Keerwanden plaatsen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden

De constructies van Terre Armée zijn bestand tegen zeer zware thermische en fysieke omstandigheden. Denk aan onvoorziene branden in opslagsilo’s of extreme verschillen in temperatuur. In de mijnbouw wordt er vaak voor gekozen om keerwanden te plaatsen voor de opslag van materiaal en het ondersteunen van voertuigen en machines. Ook langs het spoor worden keerwanden geplaatst, die volledig vanaf de binnenzijde worden gebouwd zonder steigerwerk of andere hulpconstructies.

Ontvang meer informatie

Wilt u zelf de expertise van Terre Armée ervaren? Of heeft u vragen over het plaatsen van keerwanden? Neem dan contact op door te bellen naar 0031 – (0)88-66 06 303 of vul het contactformulier op de website in. In dit laatste geval wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Als u een brochure met meer informatie wilt aanvragen, doet u dit ook via de website.


Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.