Home Landschapsinrichting

Landschapsinrichting

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Met de juiste landschapsinrichting verbetert u het uiterlijke aanzien van de omgeving. Heeft u een specifiek project waarbij u de hulp van een specialist kunt gebruiken? Terre Armée is wereldwijd marktleider op het gebied van gewapende grondconstructies en weet u als geen ander te ondersteunen bij het inrichten van een openbare ruimte. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Constructies ontwerpen voor een aantrekkelijke landschapsinrichting

Civieltechnische constructies spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Terre Armée houdt zich dagelijks bezig met de verbetering van de uitstraling van de omgeving. Inmiddels zijn er in totaal meer dan 50 miljoen m2 aan gewapende grondconstructies gebouwd door Terre Armée. Welk project voeren wij binnenkort voor u uit? Wij horen graag uw wensen omtrent landschapsinrichting.

Breed scala aan mogelijke constructies

De technieken van Terre Armée zijn geschikt voor diverse constructies. Hierbij kunt u denken aan keerwanden, landhoofden, grondlichamen en dijken en onderdoorgangen. Of u nu een project voor ons heeft in de wegenbouw, industrie of landschapsinrichting, onze experts staan voor u klaar. Mocht u meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, dan belt u naar 0031 – (0)88-66 06 303. Op de website vraagt u eenvoudig een brochure aan.


Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.