Home Type bruggen

Type bruggen

Wij werken wereldwijd
Bestand tegen zware omstandigheden
Ontwerp op maat

Terre Armée heeft een bepaald type constructie ontwikkeld om bruggen op een juiste manier te bouwen. Zo bouwen we gewapende grondwanden die bestand zijn tegen hoge belastingen. In dit geval kan gewapende grond worden toegepast als landhoofd, waardoor brugdekken op de juiste manier worden ondersteund.

Kwaliteiten van dit type constructie voor bruggen

Er zijn diverse voordelen aan verbonden als u kiest voor dit type constructie voor bruggen. Het principe van de gewapende grond blijft in dit geval hetzelfde. Alleen de eisen op het gebied van zettingen, belastingen en spanningen zijn extreem hoog. In dit geval kunnen we ervoor zorgen dat de overspanning van het dek minimaal is. Dit doen we door niet rekbare stalen grondwapening te gebruiken waardoor de opleggingen kort achter de bekleding geplaatst worden. Bovendien is onze technologie zeer flexibel. Zo kunnen landhoofden worden gebouwd op samendrukbare grond, vaak zonder diepe funderingen.

Voor elk project een passende oplossing

Door de flexibiliteit van dit type constructie, vinden we voor het bouwen van bruggen altijd een passende oplossing. Denk aan een combinatie van gewapende grond met een paalmatras, grondverbetering of een hoog gefundeerd landhoofd. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0031 – (0)88-66 06 303.

Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.