Home Toepassingen Landschapsinrichting

Landschapsinrichting


Civieltechnische constructies vormen een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en helpen de levensstandaard als geheel te verbeteren. Dankzij een groot aantal technische en architectonische voordelen speelt Terre Armée® een rol bij de verbetering van het uiterlijke aanzien van onze omgeving.

De meest succesvolle civieltechnische projecten zijn de projecten waarbij optimale prestaties worden gecombineerd met een slank ontwerp. Zelfs bij kleinere projecten zullen klanten, architecten, ingenieurs en landschapsarchitecten alles in het werk stellen om hun professionele expertise aan te tonen door constructies te ontwerpen die volledig in hun omgeving opgaan en deze aantrekkelijker maken.

De architectonische flexibiliteit van de Terre Armée®-technologie blijkt duidelijk bij het gebruik ervan voor landschapsinrichting en bebouwing in nauwe samenwerking met architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Betonpanelen zijn leverbaar in een groot aantal afwerkingen en patronen. Roosterelementen vormen een duurzame oplossing voor de bouw van gewapende grondlichamen, die volledig opgaan in de omgeving, door bedekking met begroeiing of een steenafwerking.

Met Terre Armée® gewapende grond constructies worden hoogwaardige producten, een snelle bouw en architectonische flexibiliteit gecombineerd. Om de integratie van rijwegen en spoorwegen in woongebieden te verbeteren, kunnen Terre Armée®-constructies worden gebouwd met geluidsabsorberende panelen.
Scheveningen Boulevard - Nederland
Bofferdange - Luxemburg
 
   
Seatle-Tacoma Airport - Verenigde Staten
Circuit Spa-Franchorchamps - België
 
 
Pueblo Bonito Hotel - Mexico
Den Bosch - Nederland
 
 
Venlo - Nederland
IJsland

 
 
Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.